Om os

Om os

Vi anbefaler os med stort set alt indenfor maritimt udstyr: både, motorer, elektronik, sikkerhedsudstyr, tilbehør i øvrigt samt installation og ombygning. Vi har således løst de mest forskelligartede og “umulige” opgaver. Det kan du se mer e om under kategorien “Vort værksted”. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde den optimale løsning på DIT problem.

Vores autorisationer

Aut. forhandler af Suzuki påhængsmotorer, Mercruiser, Vetus og Volvo Penta, men vi servicerer alle marinemotorer. Desuden marineudstyr fra bl.a. Garmin, Lowrance, Palby, Marineworld, Colombus ScanMarine og Watski samt  trailere fra Brenderup.

KONTAKT

Jammerbugt Marine & Trailer Service

Vi anbefaler os med stort set alt indenfor maritimt udstyr: både, motorer, elektronik, sikkerhedsudstyr, tilbehør i øvrigt samt installation og ombygning. Vi har således løst de mest forskelligartede og "umulige" opgaver. Det kan du se mer e om under kategorien "Vort værksted". Vi har 2 haller på tilsammen 400 m², så selv større både kan komme "ind i varmen"

Øvrig information:

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde den optimale løsning på DIT problem.

Jammerbugt Marine & Trailer Service

Åbningstider:
Man-Fre 08-17
Lør-Søn Efter aftale
Telefon:
+45 51 55 07 72
Adresse:
Strandvejen 30, 9460 Brovst, Danmark
E-mail:
info@jammerbugtmarine.dk
GPS:
57.135012711184096 , 9.461213915288226